NIGHT ENIGMA

Sarajevo Reizigers biedt u iets geheel nieuws!
De afgelopen tijd hebben wij veel individuele aanvragen ontvangen van de mensen die overnachting nodig hadden in Sarajevo. Om deze en andere reiziger nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een Night Enigma ontwikkeld.

Night Enigma biedt u mogelijkheid om heel snel een overnachting in verschillende typen motel’s en hotels te regelen. Op dit moment gaat het om de accommodaties in Sarajevo. Wij hebben contacten gelegd met een aantal kleinschalige, sfeervolle hotels in of nabij de centrum van de stad. Bij de keuze van de accommodaties voor onze Night Enigma hebben wij ons laten leiden door de volgende criteria:

Comfort staat hoog in het vaandel.
Elke accommodatie heeft een nette slaapkamer waar mogelijk met een eigen balkon. Overal is een aparte badkamer aanwezig.

Dichtbij de centrum.
Alle hotels en appartementen bevinden zich in of nabij de centrum van de stad. Hierdoor staat u 24 uur in contact met de bruisende “city life”. Meestal bent u lopend door de oude straten binnen 20 minuten weer thuis. Anders brengt een taxi u lekker terug (ritprijs max. 5 euro).

Het sfeer.
Dankzij de kleinschaligheid krijgt u altijd persoonlijke aandacht en beleeft u de authentieke Bosnische gastvrijheid.

Privé appartementen
Wilt u het liefst genieten van een appartementen dat een goede weergave is van hoe een doorsnee Bosnisch huis eruit ziet? Dan zijn de privé appartementen iets voor u. Deze zijn gedecoreerd met "ponjava" (oude vloerbekleding), en "gobleni" (naaiwerken) die de autochtone Bosnische sfeer van vroeger opnieuw laten herleven. Tevens staat al het huishoudelijke apparatuur, zoals een koelkast en een oven, tot uw beschikking. Overal is een aparte badkamer met warmwater aanwezig.
Privé Appartementen “Velesici” ligt aan de ene kant op loopafstand van het centrale treinstation (ca. 10 min). Aan de andere kant (ca. 15. min) bevinden zich het Olympische Stadion (Kosevo) en Olympische Schaatshal (Zetra). Bovendien is er een directe stadsbuslijn naar het oude centrum dat ligt op 30min. loopafstand.

Appartement Velesici is een volledig ingerichte studio voor 2 personen met een eigen ingang. Er is verder een keuken met alle apparatuur en een eigen badkamer. Daarbij kan men genieten van een prachtige de tuin. De ontbijt is niet inbegrepen in de prijs.

Prijzen:
Bij minimaal 2 personen
€ 15,- p.p. per nacht

Reserveer

Dom Faletici
Op zoek naar een natuur oase? Op slechts 20 minuten loopafstand vanaf de oude stad en toch helemaal weg uit de stadsdrukte. Dan is Dom Faletici iets voor u. Alle kamers hebben een eigen badkamer, satelliet TV, Airco, telefoon en mini-bar.

Prijzen:
Tweepersoonskamer
€ 20,- p.p. per nacht
Eenpersoonskamer
€ 25,- p.p. per nacht

Reserveer

Hotel Palas
Vindt u het heerlijk om na een drukke dag op zoek te gaan naar rust en comfort. Kiez dan voor Hotel PALAS. Palas bevindt zich in een rustige deel van de stad, Pofalici. Het hotel zit dicht bij de Nationale Museum en een grote winkelcentra. Dit hotel is ideaal voor o.a. zakenmensen.

Prijzen:
Tweepersoonskamer
€ 29,- p.p. per nacht
Eenpersoonskamer
€ 36,- p.p. per nacht

Reserveer

TERUG